Saturday, August 31, 2013

pargis käik ja igatsus.

Officially külmetus kallal. Käisime hommikul autopoes, nagu ma aru sain siis on auto väljavalitud ja trummipõrin !!!!!! PICKUP TRUCK. oi kurat kuidas te ei tea kuidas ma armastan kastikaid, oii kurjaaa. Kui olemas siis lükkab pildi ka vast haha, siis käisime kuskil kardinapoes vms ja sis jalutasime victor'iga elektroonikapoest läbi ja siis otsisime võtmehoidjat, mida pole, pole brasiilia lipuga võtmehoidjat aga oi kui palju on kohaliku jalkameeskonna vapiga (CAM) võtmehoidjaid. Naljakas asi on see, et pooltele ei meeldi too klubi ja pooltele meeldib ja Ronaldinho mängib seal.. ja siis ostsime kõneaega ka juurde, woopwoop  

Agaaa tulime koju ja siis tuli to inglise keele õpetaja ja siis ta seletas mulle veits ja värki särki ja siis tegime lõuna. Damn kui hea siin söök on. Tagasi lennates peab küll 2 lennukikohta võtma lol.

Igatahes siis läksime tulio'ga rulaparki woopwoop. 5-7 minutit jalutuskäiku, rattaga oleks nagu 2 minutit na. Koht on suht huvitavas kohas, nagu pargi moodi kohas, kus on mänguväljakud ja jalkaplatsid ja kossukad ja siis park kaa. Ja enne parki on paar silda üle kohaliku jõe. Jaaa sisi siuke väike joa moodi asi aga see pole juga eriti.
teiselpool pesi mingi meesl linasid vms, normik elu.
Park oli üli kõva ja oi kuidas ma ratast tahan siia omgomgomg. Park oli normaalse suurusega ja vägaväga magus. Betoonist jaa veits libe aga savi. pms oli park nii et pool on siukseid pargi obstaakleid mis on rattale mõeldud ja pool rulale mõeldud obstaaklid. Jaaa küllaltki suured obstaaklid. Minirämp oli ka aga see oli ka päris hea ja mõnus. flybox'i pms pole aga on siuke flyout vms ja ma tahan ikka veel ratast.
Aga pms sõitsin kõigi ratastega kes seal olid, 2tk olid normaalsed. 1 oli puhas pargikas, gyro, london mod, lühike ja madal aga sadul oli tõstetud. teine oli striidikas, 3 pegi, ja madal lenks, KÕIGIL olid üli madalad lenksud, ainult selle pargikal oli kõrgem vähe ja mingi 5-6 rattaga tegin quarteris 540 ka.
paremal, kus kõik on on rämp

striidi osa.
2 kutti teadsid Eestit ka, Simple Sessioni pärast, norm pidu see session na. Ja tase oli väga kesine, need 2 kes teadsid sessionit olid ka kõige kõrgema tasemega. rula paistis palju paremal tasemel nii palju kui vaatasin.

Tulime tagasi ja siis käisime ostsime burxe sõime ns. Vist hakkme "sõpru" vaatama ja ei teagi mis edasi. Homme Lagoa da Prata nagu aru sain niiet ei tea mis saab. 

yolokaust
Karl


PS! eeeeeeee, tuim parasiithäälitsus lihtsalt.
PS2! midagi oli veel aga ei mäleta mis.
PS3! Send me my bike pls.




1 comment: