Sunday, September 1, 2013

pikk piltide joru

Täna oli äratus kell 6. panin äratuse kinni ja magasin edasi 42 minutit, ja siis üles ja kiire hommikusöök ja siis u tund aega autos loksumist Lagoa da Prata'sse, vanevanemate juurde. Mdea miks me läksime sinna aga läksime. terve tee magasin pms ja jah, suutsin muhu saada magades pea peale hahaha. Igatahes läksime alguses poest läbi ja ostsime siukseid juustutaignast tehtud ülihäid kukkleid ja siis mingi magusa asja ka vist. aga seal poes oli 2 üli isuäratavat torti ka.



siis läksime ühte mdea mis kohta ja tulime sealt ära. vanavanemate juures sõime-jõime. siis läksime ajasime vanaisa mingi võrri taolise asja kuurist välja ja sõitsime sellega haha ülikõva oli ja päris kiiresti läks edasi ka. pms meenutab meie jaoks sääreväristajat/võrri, aga veidi lahjem siis.

 
Siis sõime lõunat ja peale seda vaatasime Victori'iga fast 6'i väga naiss, sest umbes 40 minutit ma otsisin pimedast toast teri jälle ja võibolla isegi magasin, ei tea, ei saanud aru. aga lõpuks ärkasin üles ja siis läksime poodi, poes olid siuksed banaaniletid ja siuksed arbuusid, ila hakkas voolama fo sho.




Siis läksime vendade mingi sõbra juurde "peole" mis nägi välja siuke, et meid oli vist 9 v 10 ja ühed olid ühe laua ümber telefonides/läpakates ja teised mängisid kaarte teise laua ümber. naljakas vaatepilt haha.
Aga siis tulime koju ja sättisime tulema sealt. Tagasiteel püüdsin liikuvast autost pilte teha maastikust ja järskudest teelõikudest ja ilusast punasest päiksest, nieit kvaliteet ei pruugi kõige parem olla...













see tänav oli täpselt nii järsk, et ainult nelikveoline tuleks sealt üles.





Ja vanavanemate juures märkasin, et kalendris on pühapäev enne esmaspäeva.
pühap,esmasmp,teisip,kolmap,neljap,reede,laup

Ning kuna mulle tundub, et kõik postitused on väga üksluised ja samasugused, siis võite soovitada mida kirjutada ja blablabla.

Karl

PS mis meelde tuli! Eesti lipp ei taha seinal seista.
PS! nina jookseb võidu.

8 comments:

  1. Väga vinge blogi! Selle aasta vahetusõpilastest top3-s kindlasti!
    See on hea, et sa väga tihti kirjutad! Nii saab pidevalt kursis olla, mis sa sealpool ookeani teed! Minu arvates pole vaja midagi muuta. Vahepeal võid teha mingeid huvitavaid asju, mis sa märganud oled. Mis on huvitavat ja erinevat Brasiilias.
    Head aasta jätku! :)

    (Loodan, et said minu kommentaarist aru).

    ReplyDelete
  2. Olen täiesti nõus, tegemist väga vinge ja hea blogiga!! Ja äge, et kirjutad IGA PÄEV :) Kahju, et Kaisast harva kuuleb :(
    Tundub, et söögiga nuumatakse korralikult! Kas koolis ka süüa saad või seal peab võileib kaasas olema? Muideks viska mõni jutt ka hindade kohta ...söök-jook-auto-ratas-kino jne. mis raha tuleb välja käia??

    ReplyDelete
    Replies
    1. aitääh ;) süüa koolis vist ei saa, või saab mdea, aga mina ja paljud minu klassist ei osta seda minuteada. ja üldiselt ei sööda koolis, sest koolipäev on kõigest 5h ja kui süüakse, siis küpsiseid vms. söök-jook enam-vähem eestiga sama või siis sutsu odavam, oleneb asjasst eks. autod on vist odavamad mdea, aga kütus on kordades odavam, bena maksab nt 2.5 reaali kanti (1 eur=3 reaali) rattad kallid vist, mdea pole uurinud :D kino on odavam väheke. täpsemalt võid fb's küsida.

      Delete
  3. tort on tõesti isuäratav!!! Andsid väga hea idee, peaks ise ka kolmapäevaks sellise tegema:) Kui suur linn Lagoa da Prata on ja kas vanavanemad elavad ka korteris?

    ReplyDelete
    Replies
    1. keila suurune on, ja pm on neil koretermaja enda omandis aga seal elavad seal veel tädi ja keegi veel vist.

      Delete
  4. Olen ammu tahtnud teada, kas su host-pere on kunagi Euroopas käinud muidu?

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahahaha ei ole, aga noorem vend tahab hispaaniasse v kuskile tulevikus jalkat minna mängima professionaalselt(vist on nii õige)

      Delete