Sunday, August 25, 2013

Trenn5000

Hommikul ärkasin, kedagi kodus polnud. Hakkasin Fast Five'i vaatama, sest et Rio de Janeiro.

Siis tulid kõik koju ja sõime hommikust. Hommikusöögid siin ei ole väga suure tähtsusega. Pigem on just lõuna kui hommiku- ja õhtusöök.

Peale seda hakkasime vaatama telksi tul'iga ja siis läksime järsku poodi. Poodi sõitsime läbi linna päris pikalt kui aus olla. Tegin poes pilte ka veidi haha, no hate telefoni kvaliteet..
10kg jääkotid, overkill

energiajoogid ja tagapool veed jms

1-3liitriste karastusjookide riiul

väiksemate riiul

purgid on fancyd

287ml

võtaks kõik
 Ja siis mis on väga imelik, siis kõik ostud pannakse eraldi kottidesse pm, mitte nagu eestis et 1-3 suurt kotti. Siin on mingi 10+ kotti väga normaalne, kinda imelik :D

Poest tagasi viis tee mäes alla (siin nii ilusad tänavad, käivad üles-alla omg kui ilus lihtsalt) ja siis oli keset teed lamavpolitsei ja isa ei näinud seda ja sõitis suure hooga üle. Sai nalja :D Ja siis järgnes siuke suht lühike ja järsk ja terava tipuga sild üle raudtee. Ja paps kiirendas enne seda ja siis kui üle tipu sõitsime siis tundus nagu oleks rattad maast lahti, ja kuna ma ei pannud tähele seda, siis mu reaktsioon sellele oli väga kireva häälega wooooooooooooooooooow, ja terve pere naeris päris pikalt :D:D:D krt karl  :D

PS! Piistu pandud termose leidsime ka üles, oli samas kohas kuhu ma ta panin ainult et kõige all ja keegi ei näinud seda.



Haha kurat, päeval oli tuim 30 kraadine laks, läksime teise korterisse asju kokku panema ja kuna mul polnud midagi teha siis kuulasin muusikt mis tuli väga lähedalt olevast baarist v asjast ja pelasin Pumped BMX'i hahaha.
Vaade tolle korteri rõdult, lihtsalt võrratu.

 Tulime tagasi ja tassisime autotäie pakke üles. Ma jäin koju ootama kuni järgmine laadung tuleb. Jäin magama, ärkasin ja isa vaatas ja karjus karl, endal naljakas :D 
Kes ütles et kolimine lihtne on krt. Higimull otsa ees ja biits paar millimeetrit suurem, success !!!

Vahepeal kodus olles kuulsin mingit paraadi või protesti mööda minemas paar tänavat edasi.

See on sitaks äge, et vaatasin telkust Läti-Brasiilia meeste rannavolle mm'i ja lätakad juhivad. GO SIX TOES!!!! Jaaa siin olevatest spordikanalitelt vähemalt ühest tuleb alati jalka, ja isegi näidatakse LIGA BBVA'd ja Premium League'i ja saksa seda kõrgliigat ka :D

Homne koolipäev tuleb sitaks raske ilmselt haha. Ja tahaks homme v lähipäevil mingi trennimoodi asja ka leida, soovitavalt jalka.

Karl.

PS! kui soovite küsida midagi siis olge lahked ei hammusta :D

4 comments:

  1. Kuidas kohalik jäätis maitseb?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Heaa, hästi palju erinevaid maitseid on ning tootjaid.

      Delete
  2. Mis värk selle hirm varajase koolipäeva algusega on, 7 hommikul? Kas selle põhjuseks võib olla kuum kliima ja et enne keskpäevast kuumust kooli läbi saaks või pole neil lihtsalt und :) Olen blogist aru saanud, et enam-vähem päev algabki seal hästi vara (kirik kell 7 jne) Mis kell siis seal magama minnakse? Ja kas ikka pidudel ka käiakse?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ma pole küsinud miks nii vara kool on, aga ma olen 99% kindel et kliima tõttu, sest päeval on sooja 25-30 kraadi ning sel ajal on võimatu seal klassis istuda. Kirikus käib minu pere kell 7 sp et päev raisku ei läheks. Magama minnakse 22-00 paiku aga enamasti päeval tukutakse paar tundi või siis lihtsalt ollakse üleval ning pidudel ka käiakse aga nädalalõppudel enamasti, vähemalt praegu, talvel.

      Delete