Thursday, August 29, 2013

Tere, mina olen Karl ja elan Brasiilias.

Tegelt eilsest veel, et käisime papsi tööjuures ka, suht norm office ja nagu laburünt. Kujutage ette suurt saali ja seal on nii poole meetrised vaheseinad igal inimesel, seal oli täpselt samaamoodi ainult et maast laeni seinad.

Täna ärkasin 30 minutit hiljem :( Täna olin koolis ainult 3.5 tundi ehk siis veerand 10 tuli Victor järgi ja läksime ID-kaardi asju ajama. Kõik paberid kaasas ja värki. Käisime mingisuguses kohas kus saab lotopileteid osta ja arveid maksta ja muud taolist teha. Maksime seal tax'i ära ja siis jalutasime mingi 15 minti üles-alla paremale vasakule ja jõudsime jaoskonda. Seal ootasime veits ja hakkasime siis asju ajama, tuli välja et maksime vale tax'i ja passipilte polnud haha. Saime uue tax'i ja läksime pilte tegema. Pildid hale odavad siin, 20 tk 10 reaali ja 10 tk 9 reaali, what kind of sorcery is that ?!?! Igatahes läksime tagasi andsin sõrmejäljed ja paar tintiplekki ja olemas !!! MA SAIN ENDALE PABERILIPAKA WUHUUUU !!!!!! Mu ID-kaart näeb välja nagu paberilipakas umbes 6 kuud, siis peaksin saama õige plastikust teema.

Ja ma pean ära mainima, et jaoskonnas oli valvur kuulivesti, relva ja kumminuiaga. VALVUR!! see on jube mis varustus neil peal on...

Aga pärast tuli paps järgi sinna ja siis koju ja lõuna ja vaatasin UEFA meistriteliiga alagrupi vaimisi. Barca sai raske alagrupi minu arvates... Ja siis skaipisin Karin'iga ja perega.


Õhtu poole läksime teise korterisse ja vedasime pms viimased asjad kuskile majja kellegi juurde. Naljakas oli viia madratsit, sest me võtsime selle vennaga pea peale ja siis poole tee peal hakaks tantsima ni iet madrats oli pea peal haha, nalja sai. Aaga siis jooksime riideid vahetama ja läksime kossu mängima. Täna läks eriti pekki haha, ühe poole väljaku pealt lükkasin sisse ja siis paar kolmest ja paar normaalset söötu veel aga se eoli kõik, damn i felt bad. Aga mängu ajal sai nalja kui palju jälle ja peale mängu ka, damn i like this ppl. Ja siis kõndisime koju ja pesu ja värki särki ja magama ära.



PS! Tiina, teekonna ja mesikäpa kommid otsas.

See lugu kummitab tänu Kaisale (partner in crime siin riigis) !!!!!

see on unelaul iga päev.


Viimast kahte laulab vend pidevalt ja ka kummitavad haha.

Karl

2 comments:

  1. kas kaks viimast on kohalikud kuulsused? Olaf tahab teada, et mis pidi vetsus vesi alla läheb?? Hihihiii

    ReplyDelete