Sunday, August 11, 2013

Laager part2

Teine päev laagrist algas äratusega umbes kella 7 paiku, ja juba oli päike pooles taevas. Öö oli külm sest umbes 15 kraadi, soojustamata maja ja 1 lina taoline tekk ei tee oma tööd.
Äratus oli ülimalt rahulik, kuigi tegelt vist üks Taani poiss tuli ja peksis oma läpaka kotiga vastu ülemist nari, aga ma pole kindel sest see siuke "flashback" vms.

Hommikusöök oli mingi üliüliüli pehme kukkel/sai ja siis võikumaterjal. ja KOHV !!

Siis oli vabaaeg ja me toksisime jalkat Lätaka, Taanlaste, Norraka ja Belgia kutiga. Ja ei puudunud ka Sakslased, kes said koguaeg puid alla ei millegi pärast haha.

Siis oli mingi töötuba kus ma reaalselt magasin silmad lahti sest jutt mis seal räägiti oli nagu 353 korda varem räägitud.

Peale seda oli mingi näidend kus mind valiti vabatahtlikult lavale täitma VÕPi rolli koos ühe sakslasega vist, ja näidend oli a'la tavaline Brasiilia pere, kus sa oled ja ei saa midagi aru.
Päris naljakas oli teine.
Peale seda oli jälle töötuba, mida andis seekord üks sakslasest vabatahtlik kes oli kuangi brasiilias võp ja kohalik, Flavio. Kunagi saime lõunat ka süüa, riis ja oad ja veel midagi ja kohalikud banaanid, rängalt magusamad kui Eesti omad.
Sellele järgnes uus töötuba, mida andis üks kõige ägedama nimega kohalik YFU töötaja üldse, Ruy (häälda hui), ja Flavio.

Peale seda oli rängalt vaba aega mille me sisustasime jälle jalkat mängides katuse all, päris huvitav jällegi, ja sain tunda rängalt kuidas Brasiilias käitutakse.
Üks vabatahtlik pidi ka tulema mängima, kuid ta rääkis teiste VÕP'idega, ning ütles et "I will come in a few minutes" vms, arvake ära kas ta tuli..
Ei. Siis saime süüa õhtusööki, milleks oli jälle riis ja oad ja mingi liha ja maustoiduks karamelli taoline ülimalt magus asi.
Söök söödud, siis sai natuke juttu räägitud ja peale seda oli Belo Brasiilia esitlus, ehk siis ainult VÕPidele mõeldud firma mis korraldab reise.
Väga huvitav esitlus oli ja mitu korda olin kõht kõveras, kuid järgmisel hommikul arutasime Kaisaga, et see oli ränk reklaamitrikk kuidas ta seal asju rääkis.

Igatahes õhtul oli veel Bonfire, kus mängisime telefoni, ja see oli reaalselt päeva nael, tegime nii et iga erinevat keelt kõneleja läks ja ütles midagi alguses ja siis vaatasime kuidas öeldu lõpuks muutus.
Sain ka öelda sõna, ütlesin Tuumaelektrijaam, välja tuli Umae ele am vms, igatahes oli jälle väga naljakas.

Ja siis magama ja asju pakkima.

Karl

PS! kõik grammarnazi'd, ma pole teid unustanud ja ma tean et tegin rahvustega vea aga ma ei viitsi parandada, sorri.

No comments:

Post a Comment