Wednesday, August 28, 2013

kkkk

ESIMENE SISSEMAGAMINE !!!!! ärkasin 5.58 , äratus kell 6 ja panin äratuse kinni, ning järgmine hetk tegin silmad lahti 6.38. Kiiresti riide ja vannitoast läbi ja lonks kohvi ja sai sisse ja kooli. Koolis oli JÄLLE 4 tundi ja 5 tunni ajal bioloogia töö mida pidin kaasa tegema. Ehk siis otsustasin et teen 2 ülesannet ära.
Esimese tööülesande tõlkisin ära ja siis hakkasin vastusevariante tõlkima, no ühtegi sõna polnud sõnastikus, tõmbasin suvalisele mis nägi ilus välja ringi ümber. Teise ülesande töökirjeldusest sain juba rohkem aru ning tõlkisin ära enam-vähem. ja jälle polnud vastuse variante(tegelt tabeli lahtrite pealkirju aga neid läks vastustes vaja) sõnastikus ja jälle tõmbasin kõige silmapaistvamale ringi ümber. Siis sai tund läbi ja kui hakkasin ära andma siis ütles õpetaja et jäta endale vms. Tulime koju.

Koolis tegin veel mingi haige killu maha nende arust, mu kalkulaator on nende jaoks nagu ajamasin. Ja siis üks klassivend (more like manwoman) tahtis väikse m&m'i taolise kommi vastu vahetada mu kalkulaatorit ja ma ei saanud alguses aru mis ta rääkis. siis kui mõtlesin loogiliselt ja aru sain panin üle klassi NAO ja kõik naersid, sest see oli naljakas. norm elu no :D


Igatahes päeval käisin klassivennaga, Gustavo, linnas putsasid vaatamas ja ns jalutamas. pretty kewl heh? Teist nädalat otsin juba endale võtmehoidjat brasiilia lipuga vms, aga reaalselt ei leia siukest. what is this city ?!?!

Tulin koju ja sõime Tul'iga tema tehtud saiu jälle ja siis vaatasime Barca-Atletico Madrid'i mängu. Viiki jäi kahjuks ja väga kaardirohke ja vigaderohke mäng oli aga huvitav oli. Talle meeldib Neymar, mulle Messi. Tiim on sama what can be more cooler.

Igatahes siis sai see läbi ja vaatasime kohaliku meeskonna mängu Copa do Brasil'il. Ja siis ükshetk läksin Tul'i trenn vaatama jälle. Ja millalgi lähme Belo Horizonte'sse kust peaksin varustust ostma. Can't wait !!!!

Nüüd tulin koju ja võtsin banaani, mis oli 2in1 ehk siis ülisuur haha.
2in1
Ja nüüd sain teada et ma lähen homme ainult 3ks tunniks kooli, tegelt oli võimalus mitte minna aga ma tahan, ja siis lähme edasi ID-kaardi asja tegema. ehk siis gonna be fun.

Cya
Karl

3 comments:

  1. hahahaaa, saaks meil ka nii tööd teha, et õige vastus on see mis tundub kõige ilusam :) No ja kas läksid täppi? Kuidas õpsid ka on? Väga kurjad ja ranged? Mitmendas klassis sa seal käid? Muideks meil hakkab järgmisest nädalast kooooooool!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. tere fänn :D, mdea kas läksid täppi sest ma ei pidanudki lõpus ära andma.. õpetajad on lambid ja lebod, mõni nõuab vaikust aga enamus on lambid. käin meie mõistes 11ndas aga tase on nagu 7-8 klass.

      Delete
  2. Sinu blogi lugeda on väga lahe, saab teada täpselt milline elu on. Praegu vaatan kiireid ja vihaseid 5, päris ei tahaks Brasiilias olla. :D Edu sulle

    ReplyDelete