Sunday, August 11, 2013

Lennukist

Jou prg istun lennukis ja me oleme Atlandi kohal Aafrika rannikust mingi umbes 500km kaugusel, 907km/h ja 10km kõrgusel ja umbes 8h pärast peaksin maanduma rios.


Tallinna lennujaamas möödus kõik ilusti ja hästi, kohvrid olid napilt kaalus ning silmad jäid ka kuivaks.
Tallinn-Frankfurt lend oli päris huvitav, istusime tagumises reas ja väga lambi ja kiire lend oli. Süüa sai ka mingi baguette moodi asja ja kohvi.
Maandudes hakkasime Kaisaga plaksutama tagareast, nagu ikka kombeks on, kuid väga keegi kaasa ei tulnud ja siis me naersime Kaisaga :D.
Frankfurdi lennujaamas jalutasime/ekslesime umbes 30 minutit enne kui uude väravasse jõudsime. Istusime maha ja tegime elu kõige kallimad lõunad.

Ja mdea küll miks, aga alati kui keegi midagi mulle töötajatest ütles saksa keeles siis ma automaatselt hakkasin vastama saksa keeles ja sain hakkama ka ! Tänks Porman, ur useful !!!
Sprite + kolmnurkne võiku maksid mingi 7.50euri, daaaaamn.

Käisime veel ka ringi ja nägime kuidas saksa võpid kogunesid sinan väravasse, koguaeg paljunesid nad, alguses oli max 10tk ja lõpuks märkamatult oli neid 33.

Atlandi üleatmise lennuk on päris huge ass, 2+4+2 read ja viimased 7 rida on 2+3+2 istekohtadega.

Lennukis telekad ka ja täis laksud, paar uut filmi ka sees, kuid helikvaliteet jätab soovida suht, niiet mõtlesin kirjutada blogi selle asemel ja hakkan vist Fast 6 vaatama läpakast.
Lennukis on tegelt wifi ka aga see ei taha nagu töödata, kuigi ühendab ära ja näitab täis tugevust nshit.

Saime õhtusöögi ka, ka küllaltki huge ass oli ja eriti fancy, tugevast plastikust nõud ja metall söögiriistad, ja kõigel olid Lufthansa logod peal. Fäääänsi

Kurat no, küllaltki rängalt rappub see lennuk, ei julge magamagi jääda, haha.

Aa, saime juba näha miuksed rassid ka Brasiilias on, nt meie ees istub 3 väga tumeda nahaga naist, ja kõrval istub 4 jumala euroopaliku välimusega inimest ja nad kõik Brasiiliakad.
Ja siis pidime mingit migratsiooni asja ka täitma mida läheb kuskil vaja, aga ei saanud täpselt aru mis seal ära tuleb täita niiet eks maha minnes näis :D.

Dv ma nüüd hakkan oma fast6 vaatama ja läpaka akut kulutama ja ehk saab magada ka veits. Jäänud on hetkel 7h ja 50 minutit Rio'ni ja We can't wait !!!!!!

Olge tublid,
Karl

1 comment:

  1. kui ma viimati frankfurti lennujaamas käisin, mõtlesin, et olen kaval ja ostsin kõige odavama söögi seal aasia kohas - neli euri kevadrullid. ja siis võtsin vee. pooleliitrine vesi oli 6,5 eurot. :DD igatahes tahtsin ma öelda, et mulle väga meeldib su kirjutamisstiil nii et blogi palju, eks? ja ägedat vahetusaastat ka!!

    ReplyDelete