Monday, September 2, 2013

Officially haige jou

ärkasin, nina jumala kutu nagu oleks 7 banaani ninna topitud, selle aja peale kui riidesse sain läks paremaks veits. koolis oli tuim kannatamine. 3h ootasin et nuuskama saada ja siis 2h passisin ns tühja, sest nad tegid kontrolltöid aga mulle ei antud, oleks tahtnud küll matat teha, sest mata nii leps siin. oeh jah.

aa, all olev pilt on portugali keele tunnist, see on klassivenna käekiri ja nüüd kõik kes te kunagi olete vingunud mu käekirja üle, siis võtke kohe hea meelega oma sõnad tagasi (loodan et mõni õpetaja peab blogil silma peal).
käekiri
Kodus lasin lebo ja õppisin veidike keelt aga üldiselt oli väga jama olla haiguse tõttu. ning ei teinud väga midagi asjaliku. Vaatasin barca-valencia mängu, barca võitis meel on hea, sita hais käib üle pea lol (kohalikele: see on eesti ütlus)
Õhtul kui vend oli jalkasse läinud, läksime ema ja vic'iga poodi, ostsime ingverit ja muid asju ja kodus tegin endale ingveriteed ja võiksi. Poes nägin elus esimest korda 1.35kg activia pudelit, XXL minu jaoks fo sho.

1.35 kg activitat ja 900g piima põhjal jooke.

Niiet jah, õhtul tegin endale teed, võikse ja istusime laua taga ja rääkisime paar sõna jälle brasiilia ja eesti erinevustest.
Siis tuli Tulio koju, lonkas paremat reit, ning samal ajal ütles au,au,au,au ja kui te seda kuulnud vaid oleksite, siis see on niiiii naljakas et ma hakkasin naerma ja siis hakkasid teised ka.

aga nüüd lähen suht magama ära, sest homme vist kooli, kuid vaatab mis hommik toob ja mis enesetunne on.

Peab välja tooma, et vahest hakkan ma siin lihtsalt selle peale naerma, kui keegi klassist või perest räägib midagi, sest nad teevad seda nii ilmekalt ja keel on ka nii naljakas kohati. pleasure.

Karl



2 comments:

  1. a sa uuri, miks sule seekord ei lubatud kontrolltööd kaasa teha. äkki oled liiga tark või hoopis haiguse tõttu, et ei suuda mõelda :D

    ReplyDelete