Sunday, September 8, 2013

BELO HORIZONTE



hommik algas ärkamisega kell 5 !!!!! magada sai ainult 6h, oi kurja kui raske oli, samas kerge. Autosõidu ajal kuulasin muusikat, oi kurja kui hea oli kuulata oma muusikat haha. sõitsime mingi 1.5h umbes. vennad magasid samal ajal.
magas huvitava näoga, pildil tulio

vajus minu peale, victor

Paar maastikupilti ka teepealt.

Belo Horizonte's läksime esimese asjana laada moodi asjale, müüdi kõike ja kõiki. Okei kõiki ei müüdud aga kõike müüdi. Seal laadal oli väga palju mundris mente. reaalselt mul jääb suu lahti kui ma vaatan mida nad kannavad. relv, KUULIVEST, ja siis kas kumminui või pesapalli kurika moodi puidust kaigas. lihtsalt whatttttttttt !??!?!?!?!?

2013 aasta 1 real


rängalt ilusad kunstiteosed
 Ameerika autosid niiii palju siin riigis, iga kord kui näen sulan. oma lemmikut Chevrolet El Camino't pole näinud veel, aga aega on.

Edasi läksime vaatasime kaubanduskeskuses ringi. enamus poed olid suletud aga vaatasime ära kus meil vaja käia kui kõik lahti on.
shopping "lana" delrey lol



ma ei tea miks, aga kõik on minu jaoks siiamaani liiga suured.

või liiga väiksed...
 Enamjaolt igas poes kus käinud olen on kangem alkohol ja veinid sellise "katuse" all.


lazy people.


 Ei saa minna mööda Barca särgist, lihtsalt ei saa.
 Omapärased prügikastid.

Samuti käisime ka märjukest ostmast kurgu jaoks. valisin selle. Parim asi siiamaani mida joonud olen.
Kookosevesi piparmünditeega.

Peale seda läksime mingite sugulaste juurde JÄRJEKORDSELT. neid sugulasi igalpool ja igalpool ja igast kandist.




Siis läksime siuksesse kohta, kus on kõik outlet poed ühele alale koondatud vms. pms sõidad väravast sisse, pargid auto ja siis käid erinevates. Nike , Puma, Adidase siis suuremad nö factory store'id olid ja muude firmade väiksemad poed. Nike'st sain ühe polo, nimelt brasiilia jalkakoondise mängupolo vms. ja hinnad olid seal väga soodsad aga mis piiras ostimst oli see, et järjekord oli 100m pikk ja läks sinka-vonka läbi poe.
Ise seisin järjekorras koos maksmisega umbes 13 minutit, ja pood oli lahti olnud 27 minutit. vot sulle järjekorda.

Pean ka siinkohal ära mainima et NIKE on siin väga popp ja bigdeal firma, kõigil on ja kõik tahavad. Aga ei saa öelda et NIKE on halb või kole.
väljast kerge udukogu
seest kerge udukogu
Vennal oli päris naiss pidu ostupäev. Peale seda kohta naasesime ostukeskusesse ja läksime sööma Burger Kingi. Burx oli ise enam-vähem okei, siiski hess v mäk maitseb paremini. Jooke said refill'ida palju tahtsid ja mida tahtsid. Teenindus PASK. ootasime reaalselt 20-30 minutit järjekorras ja siis et oma asjad kätte saada. väga nullis see teenindus elamuse ära. 
whopper com queijo
Ja peale sööki kõndisime ringi veel ja siis läksime kardiga sõitma. Elus esimest korda, süda peksis nagu segane ma ei tea miks aga niikaua kuni ma karti polnud istunud oli kõik väga hirmus, nüüd ootan millal saaks veel sõita. Aga kõik oli ülivinge ja sigakõva ja kõik muud sõnad. Driftisin palju ja oli huvitav, paar selja laksu sain ka, tänks. Lõpetasin Tulio järel TEISEL KOHAL !!!!!!! Victor oli neljas. parimad ringiajad olid samuti tulio'ga samad niiet kõik väga pörfi .

SAMUTI PEAN ÄRA MAINIMA, ET esimest korda kirjutati mu nimi siin valesti !!!!!!!!!! 

lubage esitleda, nüüdsest Herrique

pööraks tähelepanu jalalihasele piduril, lol.

Peale karti käisime veeeel ringi ja otsisime putsasi, leidsime aga numbrit polnud JÄLLLE. kettasse ajas aga nojah mis seals ikka. tulime ära ja parklast välja sõites avanes tohutult ilus vaade. pilt ise on tehtud umbes 5-10 minutit hiljem maanteelt/kiirteelt.


Pms mis on, on see et ükskõik kuhu me ka ei sõidaks ma lihtsalt vaatan suu lahti loodust ja linnu, sest kõik on nii ilus, ja mägised linnad on väga-väga-väga ilusad, lihtsalt võrratu, silmad puhkavad. Ei oleks elusees uskunud et ma selliseid asju näen siin.

Karl

Sorri et pildid on udused, pooled on teloga tehtud sest kaamerat ei võta igale poole kaasa, sest brasiilia ja kuritegevus on väga ilusad sõnad ja lähevad käsikäes paari.


PS! püüan millalgi kooli postituse ka ärateha, aga ei viitsi eriti lol


4 comments:

  1. Henrique!! See on hea! Selle peale saab ainult öelda, et päris sexy:)

    ReplyDelete
  2. See on tõesti lõunamaiselt kuum nimi põhjamaa poisile :)) Väga armas!
    Kaisa blogist lugesin, et 7.september oli Brasiilia Iseseisvuspäev. Kuidas Sinu pere seda tähistas ja kas linnas paraad ka oli?
    Ole tubli!

    ReplyDelete
    Replies
    1. ma ei tea, meie pere ei teinud midagi ja sain ise ka alles Kaisa blogist teada et siuke päev oli.

      Delete