Tuesday, September 24, 2013

filmimine

Ärkasin, parem põlv oli lukus ja ei liikunud väga. Kooli läksin esimest korda lühkades, ikka oli palav. Mainin et hommikul oli 22 kraadi, kell 7 hommikul.

Kooli midagi erilist polnud, palav oli ja sai juttu räägitud ja naerdud. Prolly naeran ühes päevas rohkem kui Eestis. Koolipäeva keskel avastain et parem põlv on suurem kui vasak, ehk siis vana jama tagasi.(limaskesta lained/suurend/midagi taolist)

Tulin koju sõin lõuna kähku, sisi tuli direktor meile lõunat sööma ja peale seda läksin kooli tagasi et saada kokku klassiga, ja minna filmida mingit filmi portugali tunni jaoks. Mina oli filmija ja minu kaamerat kasutasime, nalja sai vägaväga palju. Kindlasti tean oma klassi nüüd rohkem ja võin öelda et siiamaani üks kõige khuulimaid pärastlõunaid.

Täna küsiti jälle mingeid lolle küsimusi mis prg meelde ei tule aga püüan meelde tuletada.

Filmimisega alustasime linnas, kooli lähedal pargis. Edasi läksime Joao, Gustavo ja Gabriel'iga ühte gamestore'i ja sealt läksime edasi bussipeatusesse. Vahepeal käisime kähku läbi siiamaani kõige paremat jäätisekohvikust. Võtsin shokolaadi milkshake'i ja see oli ülimalt hea. Want more for sure.
Siis läksime bussipeatusesse kus olid teised klassikaaslased. Nalja sai jälle.

KÜSITI kas meil eestis busse on? ja hobuseid vms ka, naljakas.

Bussiga sõitsin esimest korda, ja see on päris naljakas süsteem. Pms peatuses vehid käega et buss peatuks üldse, sisi lähed peale ja viskad bussi keskel olevale kassiirile 2.45 reaali lauale ja siis saad sõita selle eest ükskõik mis peatusesse. (2.45reaali = 0.83 euri). Bussistmed olid mugavad. Tulime maha ja jalutasime klassiõe juurde. Seal sõime seda oote asja vms :D naersime ja filmisime asju. Peale seda läksime klassõe isa restorani õhtust sööma, tehti välja. Söök oli võrratu, liha no lihtsalt pole sõnu !!!!

Igatahes loodan et millalgi tuleb sarnaseid päevi veel.

Karl

No comments:

Post a Comment