Monday, September 9, 2013

lebo jalka

ärkasin kell 6. panin äratuse kinni, ja ütlesin endale et 5 minuti pärast ärkan. 5st minutist sai 58 ja kui üles sain tulin oma toast välja ja isa küsis kas tahan veel magada. LOOMULIKULT. ja siis sõin hommikust ja läksin magama uuesti, ärkasin kell 11 ja kooli ei läinudki. vot sulle nalja.

Lõunal ütesin emale et ärkasin kell 11 ta selle peale "Jesus Maria" ja selgitas et siin ei magata nii kaua mitte kunagi. nojah ups :D siis sõin lõunat ja kõik läksid ära. mõtlesin et mida ma teen. hakkasin siis üksinda pilksi pelama ja püüdsin väheste löökida arvuga kõik pallid sisse toksida. 47 sai kõige väiksem arv, küll ma arenen. ja numbreid lugesin portugali keeles ehk siis natuke keelt ka juures ja natuke libedamalt tulevad nüüd numbrid, natuke.

Siis tuli tulio koju ja läksime spordpoodi lõpuks putsasid ostma, said ostetud lõpuks. värv ei ole see mis tahtsin aga mudel on ja ise õnnelik ja hea ja mugav ja kõike muud.
tiempo

Putsa ja kedra eest maksin mingi 75 euri, odav imo. Siis tulime koju ja natuke olime kodus ja värki ja siis läksime trenni.

Esimene jalkatrenn möödus huvitavalt. Kõik andsid käppa ja olid jumala sõbralikud ja meeskonnavaim tundus väga hea olevat, oli ka.
Tegime alguses venitusi ja siis jooksime soojaks. Ja siis seletas treener midagi ja siis mängisime poole kartulipõllu peal. Väga tuksis väljak on ikka. pool väljakut mulda ja pool on rohututsakaid täis. Igatahes sain mängida parem poolikut, nagu meeldib enamjaolt. Minu äär oli endaarust koguaeg kontrolli all, paarkorda tulid läbi aga jah. Natuke oli kartust ka nende ees, mis on loomulik  esimese korra kohta i guess. Siis lõpus tegime nurgalööke veits, noh jah sai hakkama. Igatahes, sain paar korda palli puutuda ja ühe korra käpuli käidud. Käel on väike auguke aga see pole kottigi ja säär ka natuke kriimustatud ja samuti pole midagi. Harjunud ikka korraliku haavaga nagu ratturile kombeks haha. Igatahes trenn võttis räigelt läbi, võhma on null ja seda peab veits treenima. Aga vend ütles et esimese korra kohta läks mul hästi, ning teised ka midagi eriti ei öelnud haha. Iga korraga püüan paremaks saada ja siis kunagi sulle Max, värava šveitsi juustuks kõmmutada.

Karl

No comments:

Post a Comment