Friday, September 13, 2013

norm pidu

Eile, eile oli totaalselt kutupiilu päev. Ärkasin olin unine, mingi valemiga sain üles ja sööma ja koolis. Koolis magasin silmad lahti. Kehaline äratas vähe aga ikka magasin edasi viimases tunnis. Tulin koju, sõin ja magasin esimest korda päeval. Nägin esimese 20 minuti jooksul juba und. norm pidu. Ärkasin mingi 14 paiku. Ja lasin lebo ja puhastasin sisikonda kohviga. Õhta poole läksime kossu mängima, aga üllatus üllatus, guess what.


Just, mitte kedagi polnud kohal (sisetunne ütles et midagi juhtub täna halba/jama) ja siis me tulime ära, masendav ja uimane päev jätkus. Mingi hetk sõime ja sisi tõmbasn magama. Kokkuvõttek - Magasin terve päev.


Täna, ärkasin ja olin isegi teadlik sellest, et täan meil tunde pole,vaid lähme terve kooliga (2-3 "gümna" klass). Jutu järgi pidi kell 7 kooli ees ootama 3 bussi. Läksime kella 7ks kooli, istusime umbes 15-20 minutit klassis, meid oli kohal vist 13 v 14 43'st. Ja samuti polnud midagi kooli ees nagu jutt oli, vaid umbes 200-300m eemal mingi suguse hoone ees 2 bussi. Vot sulle nallja. Bussis pidin püsti seisma ja olin nagu muuseumi eksponaat, kõik jälgisid nagu mingit maailmaime, ise välja ei teinud väga. Viimase tõusu võttis buss eriti raskelt, korraks oli tunne et ei veagi üles välja vaid läheb tagurpidi tagasi tuldud teed pidi. Vedas välja õnneks. Kohale jõudes ootasime umbes 10-15 kui mitte rohkem minutit veel, et saada sisse sisi auditooriumisse. Kui sisse saime lasti mingit eriti vana (minu arust) ja kinda cräppi muusikat inglise keelset muidugi ja siis mingi aeg hakkas see tantsushow v asi. Sünkroon oli väga mööda, 1 kutt laval oli nagu puupakk. Tal vist oli puusakruvi liiga tugevalt kinni timmitud hommikul, ja üks vend elas täiega laval. Tüdrukud olid nagu olid, mõni halvem, mõni parem. Umbes 2h pärast sai läbi see ja siis läksime tagasi bussi. Bussis sain istuma, ja kohe kukuti juukseid katsuma nagu oleks kassile pai tehtud. (doesn't make sense i know) ja siis mingit jama aeti veel. Bussis lauldi midagi ja vaikust polnud hetkekski.

Kui kunagi kooli ette jõudsime läksime koju ja veits ootasime ja saime lõunat süüa. Kohalikel vanematel oli/on täna 22 pulmaaastapäev ning mainita ka 4 poega, aga see pikem jutt ja kindlasti mitte blogi jutt, kui huvitab siis fb vms.

Peale sööki läksid kõik minema ja ma leidsin Liisa üles ja tegime kerged 3h skaipimispidu, norm pidu oli.

 Õhta poole läksime tulio'ga acai'd sööma kuskile kohta. Lihtsalt parim asi on see acai, võtsin acai koos mee ja mingi shokolaadi asjaga, üli hea, järgmine kord proovin millegi muuga. ja 750ml võtsime mõlemad, ja oi kui palju seda oli. Siis tulime koju ja vaatasime mingi filmi lõppu, jube sci-fi shit oli ja väga ulme, ei meeldi siuke teema. loodan et öösel hallukaid ei näe.


Okei, nüüd on kätte jõudnud see aeg, kus mul enam pole viitsimist/teemat millest kirjutada iga päev, millalgi teen kooli ja erinevuste kohta mõne postituse. Ning teemasoovitused on oodatud igale poole. kasvõi kirjaga.


Karl

Funandstuipd fact on see, et siinmaal kasvavad küüned kiiremini, kus on loogika ???!!

2 comments:

  1. Suvel ka näiteks kasvavad küüned ja karvad kiiremini kui talvel. :)
    Seega on sinumaal ka soojuse tõttu küünte,karvade kasv kiirem.

    ReplyDelete
  2. no kuidas öö oli? hallukad kallal? j mis üritus see siis oli kus kooliga käisite, tahaks ikka teada saada;).

    ReplyDelete