Sunday, September 22, 2013

nädalavahetus

Öösel ärkasin pidevalt üles, väga halb uni. Päeval läksime poodi. Poest ostsime igasugu asju ja siis lõunasöögiks toiduaineid.
22kg oliive, why not.
Väike funfact ka siia, et enamus poodides keeravad kärudel tagumised rattad, mitte kõik rattad nagu eestis, raske on ära harjuda haha.

Igatahes siis läksime tagasi koju, ja hakkasin süüa tegema. Kartulipudru ja hakklihakastet ja pannkooke.
Kartulipudrugal äks kõik hästi ja päris hea oli, natuke soola oleks võinud rohkem olla. Hakklihakaste oli ka päris hea, see kogus palju ma seda tegin oli lihtsalt jube, lihtsalt wow, pole elusees nii palju süüa teinud, uusn et hakklihakastet oli mingi 2kg vähemalt hahah.
Pannkoogid. MÄRKUS! Selles lõigus võite iga lausee lõppu mõne ilusa halva sõna lisada, et saada tunda mida ma tunnen/tundsin.
Pole vist kunagi nii kettas olnud. Kui nädala alguses ütlesin et teen pannkooke ja sellega oli kõik okei ja nad teadsid et teen PANNkooke, siis ma arvasin et probleeme ei teki. Valesti arvasin, tuli välja et ainus "pann" mis siin eksisteerib oli paras et mõni härjapõlvlane saaks endale hommikuks väikse omleti teha, igatahes kokkuvõttas ainus pann oli 5cm diameetriga ja ma pole elu sees nii närvis olnud. Igatahes, lõpuks lõpetasin selle tegemise vahvlimasinaga, aga kuna vahvlimasinaga läks aega et õppida ära kui kaua pean hoidma ja kuidas sealt ära võtta, siis ise ei olnud tulemusega rahul ja olin väga halvas tujus.
Lauas siiski toitu kiideti ja meeldis vist, vähemalt öeldi et meeldis. Mainin ära, et peale pere olid laua ääres veel victori tüdruk isabela ja kooliõed bianca ja jessica, vot sulle nalja.


Siis mängisime veel natuke pilksi ja malet, males hävitasin bianca täielikult hahaha.

Õhtul ei teinud eriti midagi ja jäin magama muusikat kuulates hahaha.

Hommikul ärkasin suht vara mingi poole8 paiku, kuulasin muusiakt edasi ja ootasin kuni teised ärkavad.
Siis mingi hetk läksime "autolaadale" vms, igatahes kohta kus kõik oma autosid müüvad. Nimelt isa tahab osta ökonoomsemat autot kui prg on. Soovitavalt pickup truck'i aga samas on silmapiiril üks honda fit (siin mudeli nimetused erinevad). Välja näeb see fit nagu venitatud Honda Civic 4D.

mingi auto kapotialune, meeldib see rehv seal mootori kõrval.

Järgmisel pildiga on selline teema, et absoluutselt kõikidel autodel rehviküljed on siuksed, läikivad. Ma ei tea mis teema sellega on aga väga naljakas on vaadata haha.


Siis läksime mingit Ford'i kastikat vaatama. Päris khuul.

Tulime koju ja sõime lõunat, siis läksid kõik eri tubadesse ja nö siestat pidama, ise tulin muusiakt kuulama ja jälle magasin tunnikese. 

Tänane päev on eriti palav olnud, isegi kui aken lahti on on liiga palav ja no mdea mis suvel saab.

Jaaa samuti ei saa lahtise aknaga magada, kui käed v jalad nt tekiall pole, sest sääsed on väga head sõbrad. Ise olen nagu kuulipildujast tulistatud sääskede poolt. Täpiline nii et vähe pole.


 Lõpetuseks väike pildike linnast kah.

Karl

1 comment:

  1. Tubli, et tutvustasid eesti toite ja võtsid ette pannkoogi tegemise ;)) Kuienamus tidust söödud sai, siis ilmselt oligi toit maitsev :))

    ReplyDelete