Saturday, October 19, 2013

vaheajanädal

See nädal oli siis "vaheaeg" tegelikult oli see seotud pühaga mis oli eelmine Laupäev(12.10). Kooli polnud mul see nädal ning elu vaikselt veeres.
Okei alustame Teisipäevast.

Teisipäev.

Oleks vaid kirjutada midagi teisipäevast, olin kodus, õõhtul vaatasin Rumeenia-Eesti mängu. Nutune nagu alati need mängud.

Kolmapäev.

Kolmapäev oli minu jaoks väheke tähtsam päev, nimelt oli see mu 18nes sünnipäev. Sain siis lõpuks kauaoodatud täisealiseks, samas kas ikka ootasin seda, hmm?
Igatahes ärkasin mingi 10 paiku. Sõin hommikust. Vennad soovisid õnne mööda minnes. Tulin oma tuppa vedelesin veidike ja siis lõuna ajal puhusin mingilt aluselt kuhu olid küünlad pandud küünlad ära, sõime lõunat, sain väikse kingi, pluusi. Peale lõunat tegelesin üldiselt eesti inimestega rääkimisega. Mingi aeg pärastlõunal läksin välja, klassivend kutsus. Saime kokku ja siis sain teada, et tuleb mingi kamp veel ta sõpru. Läksime jäätisekohvikusse ning siis sain aru mingi hetk, et tegemist on geimeritega ning jututeemaks oli mängud, konsoolid, jaapani animatsioonid ja filmid. Polnud eriti huvitav jututeema. Lõpuks loobusin püüdmast suhelda, ning nautisin linna ja värsket õhku. Koju jõudes oli õpetaja toonud veggiepiruka ja banaani-pähkli cupcake'e. Väga head mõlemad. Täiesti õhtul skaibisin veel Eneli ja Karl-Kaspariga. Kaspariga head jutud ja naljad. Old times... Tol õhtul tuhnisin üldse vanades asjades, sain palju naerda ja palju häid mälestusi leidsin.

Neljapäev.

Mitte midagi, samasugune nagu Teisipäev.

Reede.

Reedel käisime mingis antikvariaadis? ja poodides kus müüdi jõulukaunistusi ja asju. Midagi erilist.
Õhtul trennis sain palju kiita.













No comments:

Post a Comment