Wednesday, October 2, 2013

2weekstogo

Ilmselgelt on mul tekkinud rutiin, päevad on samasugused ja koguaeg on väsimus peal ja pole mõtet iga päev 2 sõna kirjutada. Niiet kirjutan mõne päeva kaupa või siis sündmuste.

Esmaspäev.

Koolis oli 2h tühja passimist, sest teistel oli kontrolltöö aga mulle ei antud teha. Matemaatika. Ilmselgelt ei tahetud et ma neid alandaks oma punktiskoori/hindega haha. Ning töö ajal oli raskusi ärkvel püsimisega. 

Päeval magasin ja õhtul jalkas skoorisin esimesed brasiilia jalkakarjääri väravad, 1 peaga. Terve trenn sadas uduvihma, üli mõnus.


Teisipäev.

Hommikul mõtlesin et küsin kas võin koju jääda sest täna oli jälle 2h töid, ning jah, ma jälle ei saanud teha. Aga olin tark ja võtsin raamatu kaasa. "Minu Brasiilia" sitaks põnev ja nüüdseks on läbi pms.
Esimest korda jäin magama tunnis, Portugali keel ja mingi video portugali keeles, pime ruum, ja natuke laugema seljatoega tool ei ole head ärkvel hoidjad.

Käisin juuksuris ka, Päris lühike sai. Pilt on instas üleval. 
Juuksur maksis 12 reaali (u4euri) ning sisaldas pesu. Päris odav teine. Juuksur oli ka norm sell ja salong oli ka täitsa okei. 


Kolmapäev.

Koolis polnud töid!!!!! Uus soeng sai tähelepanu, kuid vähem kui eestis, vist. Vhemalt ise kuulsin vähem selle kohta. Kiideti enamasti.

Käisin ka klassivenna Joao'ga väljas päeval. Käisime mahlabaaris, mina lugesin nimekirja ja mõtlesin et kõik tuttavad nimed, ja siis tuli 2 nime mis ei olnud  tuttavad, üks oli ananassiga teine apelsiniga. Võtsin apelsiniga ja tuli välja et võtsin endale apelsini-kapsa mahla (2.5reaali 300ml), väga hea oli. tõsiselt hea. Siis läksime edasi jäätisekohvikusse Sideral, võtsin shokolaadi milkshake'i(6reaali 400ml) , haigelt hea jälle. Siis jalutasime ringi veits ja rääkisime elust ja muidu. Sain teada rohkem brasiillaste elustiilist ning ka maailmavaatest. Huvitav. 
Trenn läks nihu täna, palju paska tehtud aga jah.

Täna sadas vihma päeval ja on enneolematult külm, 21 kraadi, brrr.


Karl

Lambifakt! Täpselt 2 nädalat 18nda sünnipäevani.

3 comments:

  1. Tore, et pärast paari kuud sisseelamist astud ja hingad oma perega samas rütmis. Kurb, et koolitöös osaleda ei saa, aga äkki küsid üle, kas võid tööd tagant järgi teha, mis seal koolis käimise mõte üldse on, kui isegi kontrolltöid teha ei lubata :D Aga uut soengut tahaks näha. Kus see oligi?

    ReplyDelete
  2. mis su instagram on? :)

    ReplyDelete