Saturday, October 26, 2013

Loomaaed 76

Reedel käisime kooliga BH's(Belo Horizonte) loomaaias. 
Päev algas 6.11 äratusega, kiiresti kott kokku ja 7ks kooli ette bussi peale. BH'sse sõitsime teist teedpidi kui muidu perega sõitnud oleme. Loodus oli, on ja jääb väga ilusaks. Pilte ei tahtnud teha sest püüdsin kaamera akut säästa. Bussis kuulasin muusikat ja püüdsin unega võidelda. Sõitsime umbes 2h sinna.

Loomaaias oli meil tegelikult mingid ülesanded ka aga ma tõesti ei tea mis need olid, ei tundnud huvi ka aga mingi pildistamine ja leidmine oli. Seal leidus päris palju loomi keda ma pole elusees näinud vaid ainult piltidelt vaadanud ning Eestis ka pole päris mitu ilusat ja pikka aastat loomaaeda sammu seadnud.

Algselt pidime väljuma kooli eest nii 7 paiku, väljusime natuke peale 8t ehk siis 30-40 minutit sai ns bussis oldud. Ja seetõttu nihkusid kõik plaanid tunni võrra edasi, ehk siis loomaaiast saime minema 14 paiku ja siis oli suund uuele, pooleldi ehitusjärgus, shopping Metropolitan'i poole. Seal siis sõime lõunat. Mina võtsin SubWay'st mingi asja sest see tundus kõige parem valik olevat sealsetest kohtadest. Ja peale sööki läksime kõndisime selle kaubanduskeskuse peal ringi, ise püüdsin otsida endale sobivat käekella, aga ei leidnud kahjuks või siis õnneks. Samuti sain näha kuidas inimesed ei saa teha 3 sammu ja minna rääkida inimesega näost näkku, vaid teevad seda läbi interneti, WhatsApp'is. Naljakas. Kaubamaja käisime mingi tunniga läbi ja aega oli meil seal umbes veel 2h jagu.
Samuti juhtus draamasid, mis said alguse väga lambisest asjast, naeruväärne lausa. 

Umbes 18 paiku hakkasime bussiga liikuma tagasi kodupoole ning kuna sel ajal loojub ka päike aastaringi, siis sai ka tehtud mõned ilusamad pildid viimase akuraasuga.

Koju jõudsime 22 paiku ning siis tahtsid vanemad vist sööma veel minna välja või midagi, ma ei teagi...
Aga kuna vend jäi autos magama umbes 10 minutit hiljem, siis käidi lihtsalt pepsit ostmas ja suund koju. 


Laupäev. 
Algas see sellega, et ärkasin 10.30 umbes, kurk valus. Nimelt eile bussis, oli nii palav peale loomaaeda, et panin kondika enda peale ja ilmselgelt ma unustasin selle tagasi sõidul enda pealt maha võtta ja noh jah. Kurjast on see tükk tehnoloogiat. Igatahes terve tänase päeva olen piinelnud väsimuse ja kurguvaluga ning peavaluga.  Ja sisustanud päeva blogide lugemisega.
Võrkpüüton
Aafrika elevant
võrkpüüton


Loomaaia kaart


Niiluse krokodill
kollane boa i guess

Kaelkirjak
Red-tailed boa

Red-tailed boa


 All olev tegelane oli kindasti mu lemmik. Ta oli täiesti vabalt lahti. Me jalutasime akvariatooriumi?! poole. Ja teel sinna ühest metsast tulid alla 2 siukest elukat. Olid sõbralikud ja lasid pilti teha ja isegi sõid käe pealt.


Piraajad








Funfactornotsofunfact! - Peale selle postituse kirjutamist tuvastasin endal palaviku sümptomid.
Funfactornotsofunfact!- Siin oldud pea 3 kuuga olen ma selja ja kaela nii kangeks maganud et et.
Karl


"Tänu Eestist eemal olemisega hakkad alles aru saama, kui olulise tähtsusega mõned pisiasjad sinu elus võivad olla. " - Lause mille leidsin ühest Austraaliasse õnne otsima läinud paari blogist. Väga tõsi, kes pole pikalt ära olnud, siis ta võib selle lause peale lihtsalt nalja visata.


5 comments:

  1. Need lemmik pärdikud on armsakesed tõesti! Missugused loomad seal siis kõige rohkem sinu pilku püüdsid ja miks? Võrkpüüton ja albiino võrkpüüton (see kollaneminu arust) on meie loomaaias ka. Miks pildistamise ja otsimise ülesanne sinule huvi ei pakkunud? oled ju päris usin fotograaf olnud ja harjutamine teeb meistriks ;) päris mitmest blogist jooksevad läbi nn "draamad". Tahaks ka teada kuidas need meie kultuuriruumis välja näeksid!

    ReplyDelete
  2. Kas sa võiksid siia panna palun selle Austraaliasse õnne otsima läinud paarikese blogi aadressi ? :)

    ReplyDelete
  3. Karl, mulle ka väga meeldib see mõte millega sa tänase blogi lõpetasid, et pisiasjad võivad olla olulise tähtsusega. Tegelikult elu koosnebki pisiasjadest ja üks esmalt paistev mõtetu pisiasi võib määrata kogu su tulevase elu :) !!! Ikka rõõmsat meelt ja rohkem positiivsust!
    Meie siin keerasime aja jälle tunni võtta tagasi.... samas kõik muu tiksub tasapisi ikka edasi :)

    ReplyDelete
  4. Brasiilia looma teema on muidugi huvitav ning täielik horror nõrganärvilistele. Teoreetiliselt peaks seal ju iga palmi otsas ahv hüppama, iga palmi alla mõni madu peesitama ja igas loigus krokodill suplema! Ühesõnaga astu aga majast džunglisse ja loomaaed tasuta käes! Seda teemat võiksid ju täitsa arendada... kodus seinal ikka mõned nilbed elukad jooksevad ja pargis rohus mõnda madu vingerdamas näinud oled?
    Muideks las tolad aga naeravad, õige tarkus kupli alla kogunebki ainult eemal olles.

    ReplyDelete