Friday, October 11, 2013

nädal.

Nagu eelmiseski postituses mainisin, ei ole millestki rääkida, kõik päevad samasugused.

Esmaspäev.

Koolis olin kokku 50min (kui sedagi) koolitunnis, sest oli 2 võrgumäng kus olin tiimis, kinda ebaproduktiivne. Mõlemad mängud võitsime. Viimane tund olid koolimeeskonna koosolek. Trennis sai nalja ja küsisin perelt kas võiks kohalikku kaubamajja minna shoppama. Lubati teisipäeval minna. Ilm oli külm, 20 kraadi.

Teisipäev.

Koolis lamp, 3 tundi ja viimased 2 olid siis nö koolimeeskonna koosolek, kus jagati viimased ülesanded jms ära. Sain oma vabaviskamiskohustusest ka lahti, sest arvasin et kõik on mingid ässad, aga nagu neljap selgus, siis oleks vabalt võinud viskama minna. Peale kooli sadas vihma, ning kui oli aeg et võiks minna kaupsi, küsiti kas tahad minna täna või homme. Ma tulin vastu ja ütlesin, et võime homme ka minna. Vaatasin õhtul Project X'i, hea oli jälle vaadata head filmi.

Kolmapäev.

Koolis tunde polnud, kuid pidi kandma oma tiimi värvis särke (sinine, kollane, punane, roheline, ning minu tiim oranž). Pms koolipäev nägi välja, et lähed kooli, ootad 2h kuni ettevalmistused tehtud, siis lähed oma meeskonnaga saali/võimlasse, istud põrandal 2.5h ja 30min kokku seisad selle ürituse vältel. Uni tappev ning kuna aru ka ei saanud mdiagi mis räägiti, sest räägiti mikrofoni ja kõlarid olid suht valju peale keeratud ning väike saal = pidev susin ja arusaamatus ning ränk vilin. Peale kooli läksin magama paariks tunniks, mõtlesin et lähme hiljem, ärkasin üles, midagi. Noorema vennaga kahekesi kodus, mõlemad magasime. Kurb. Jäin neljapäeva peale ootama.
Trennis sai jälle nalja nagu alati, kuigi ma olen meeletult koba teiste kaaslaste kõrval ollakse suhteliselt tolerantsed minu suhtes ja see tekitab hea meeleolu.

Neljapäev.

Koolis jälle see meeskonna teema. Seekord oli kavas penaltite löömine, "kes tahab saada miljonäriks?" ja vabavisked. Vabavisked viskas noorem vend, 3/10nest. Samuti oli max tulemus 3/10 poiste seas, 1 tüdruk viskas ka 3tk sisse. Ülidselt nägi päev samasugune välja nagu kolmapäev, kooli kohapealt. Peale kooli läksime mingist poest läbi klassivendadega kus nägin paari khuuli särki. Pärast peale lõunal läksime vennaga sealt poest läbi ja sisi ühest veel, siiamaani ollakse imestunud minu peale ja suu ammuli vaadatakse. Sai raha kulutatud veidike. Õhtul oli koss, koss oli nagu oli. Õhtul kutu.

Reede.

Täna oli koolis kavas laulmine, tantsimine ja mingid esitused. Saime ka hotdogi koolis mis on harv juhus.
Peale kooli käisin õpetaja juures nagu eelmine nädalgi, ainult et olin 7x väsinum ning ta rääkis täna kohutavalt palju, vahepeal tundsin kuidas surm must üle on käinud. Vähemalt sai süüa haha. Worth it.
Õhtul käisime perega kuskil kohas söömas. Kalakoht. Valge kala mis oli fritüüri visatud. Mitte midagi erilist.



Stupidfact- Kooli peab SISENEMA koolisärgiga, kuid koolis sees, võid särgi ära vahetada. Väga nonsense asi ja väga naeruväärne, imo.
Stupidfact2- See nädal oli väga külm, 20 kraadi ringis, hommikuti 13-14 kraadi.
Stupidfact3- Järgmine nädal vaba, sest kooli pole.

1 comment:

  1. mis siis koolivabal nädalal plaanis on? ka on koolivaheaeg või mingil muul põhjusel nädal vaba? Blogi meeleolu ei tundu just kõige parem olema. ??:(

    ReplyDelete