Sunday, December 22, 2013

Esimene pulm ja veel paar sõna.

Heii,

pikka aega pole kirjutanud ega postitanud midagi, on ka põhjus. Nimelt olen jõudnud tänaseks päevaks oma esimese pere juurest lahkuda ning hetkel on plaanis olla kuni uue aastani oma tugiisiku peres/kodus. Kuid perevahetusest üldiselt ilmselt teen vlogi või blogipostituse, millal? ei tea veel. Aga olge mureta.

Igatahes, mis on vahepeal juhtunud ?! Eelmine nädal millalgi oli FIFA klubide MM mis toimub Marokos. Nimelt miks ma kirjutan sellest, on see et mu osariigi klubi Atletico Mineiro mängis seal Hiina klubi vastu, ning kaotasid 1-3. Tol hetkel kui mäng oli olin jõmmis, ning väga haige oli vaadata kuidas atleticana'd plasttoole ja -laudu üles tõstsid ja nendega vehkisid jak uidas karjuti jms, MELU.

Eile, 21.12.13, Käisin oma esimeses pulmas ning ühtlasi ka esimeses Brasiilia pulmas koos oma tugiisikuga. Pulm peeti suht uues kirikus, kõik oli väga viis ja meeldis. Mõlemaga, peigmehe ja (peig)naine(?!?!?!) temaga sai pilti tehtud ja tutvustati, väga khuul tunne. Kiriku osa kestis umbes 1.5h, pilte tehti no ikka korralikult ning filmiti ka vist?!! niiet päris šhikk.
Peale kirikut järgnes pidu väga lähedal kirikule. Sai süüa, sai juua, sai tantsida, sai kõike. Väga šhikk jälle ja 2 live bandi oli tellitud. Pulmatorti ei sööda Brasiilia pulmades nagu ma aru sain. Pidu oli 5+ ning meeldejääv. Kiriku osa algas kell 19.30(pidi algama, algas umbes 19.55) ja Peolt saime minema alles nii, et voodisse läksin 3 paiku.


Täna, 22.12.13, oli väsimuse ning puhas perepäev. Terve tugiisiku pere tuli siia lõunale, jagati secret christmas'i kingisaajad, ehk igaüks teeb kellegile kingi. Sain pere vanuselt teise kõige noorema, ehk siis kinkimine lihtne. Tänane päev oli väga mõnus, kuigi me ei teinud midagi siis enesetunne oli umbes 10x parem kui oli mu eelmises peres kui terve pere kokku sai. Tunnen hästi.
Siin elavad ka 2 koera, nimesid ei tea, aga tüdruk on natuke alla aasta vana ning poiss 3 aastane. Väga energilised ja seltsivad. Meldivad. Mingid karvased mopsi laadsed on, ei ole eriline koerteteadlane niiet ei oska tõugu öelda.

Igatahes, hetkel on jõuluaeg ja samas ka perevahetuse aeg. Mentaalselt raske, kuid püüan naeratada kõigile ning võtan seda kogemusena. Pikem jutt perevahetusest millalgi kui kõik on vahetatud või vahepeal väike kokkuvõte. Loodan parimat.

Ilusaid jõule,
Karl

4 comments:

  1. Nii tore, et said ikka ka perevahetuse liikuma :)

    ReplyDelete
  2. Kõige Suurem SõberDecember 23, 2013 at 9:34 AM

    -hea, et jälle kuuldel oled :) ja hea kuulda, et pereelus on siiani toimunud positiivsed muutused!! Mis värk seal peigmehe ja pruudiga oli? Kes selle peigmehe kõrval oli, et saanud hästi aru - teine peigmees või pruut?? Who is (peig)naine :D :D Whatever - hoia pea püsti ja lipp kõrgel ;) ja küll raske aeg varsti otsa saab :)

    ReplyDelete