Thursday, January 2, 2014

Aastavahetus

31.dets ärkasin kell 9 et asja kokku panna ja kella 10 paiku tugiisiku sõbranna perega sõita aastavahetust pidama. Koht asus u 40 km BH'st väjas nimeks Piedade do Paraopeba‏. Tegelikuses saime liikuma alles 11 paiku. Ning esimene peatus oli tolle pere pereemavanemate juures siin lähedal linnas. Sõime lõunat ja natuke rääkisime juttu ja minekut. Edasi BH'sse, kus käisime võtsime pere keskmise poja peale, 12-aastane Alvaro kui ei eksi hahaha. Suund edasi Piedade do Paraopeba poole. Koht asus mägede vahel orus, ehk siis õhk ei liikunud ning vägaväga palav oli. Usun et kohati võis väga vabalt üle 40 laksida. Koht kuhu läksime oli siis pere pereisa õe peetav motell.
Jõudsime kohal, viisime asjad sisse ja siis lihtsalt hakkasime pere lastega (Alvaro ja 13-aastane Bernard) palli toksima. Mingi hetk otsutati minna kohaliku kose juurde, polnud miadgi väga erilist, kuid väga must niiet keegi sisse ei läinud.
Vaade Motellist

Kohalik juga/kosk
Peale seda sõime veits, vist, ja läksime järgmisesse kohta, ja see oli tõsiselt kaunis, lihtsalt võrratu.
Nimeks Topo do Mundo ehk tõlkes, Maailma tipp.
ühelpool
ja teisel pool

pereisa õetütar-Bernard-pereema Junice?-Alvaro-ise kah
 Peale seda künkakülastust läksime tagasi ja alustasime uueaasta ootamisega, toksisime palli jms.
23.59:50 loeti 10st 1ni ja kõrvalolevad majad lasid paar raketti ka, siuke, neeeeh. Kella 0000 hakkasime sööma ja 2 paiku magama ära.
pereisa õetütar-Alvaro-Bernard

Pereisa õde

pere noorim poeg eurooplastele Stephane



Head uut aastat !!!!!!!! Ilus 2014 võiks tulla ja parem ja ägedam kui seda oli aasta 2013.


01.01.14 ärkasin üles kell 12 ja läksin hommikust sööma, pooled magasid ja pooled olid üleval, rääkisin juttu ja siis läksin ns imetlema künkaid. Mõne aja pärast sõin veel veidi hommikust sest ülejäänud pooled üles ärkasid. 
Natukese aja pärast hakkasid selle õe tuttavad/sõbrannad tulema, ja lõpuks kogunesid sinna suur hulk tüdrukuid. Enamuste nimed olid Clara midagi niiet jah...
Mängisime kaarte ja natuke rääkisime ja siis ükshetk avastasid nad iPhone5'e slow-motion'i ja siis hakkasid sellega mängima. Hakkasid üksteist veega loopima, jah väga palv oli ka tol päeval umbes nii 30 aga no seal küngaste vahel polnud mitte ühtegi kübetki tuult. Ise vaikselt tuikusin unisena ja toksisin palli. Siis sõime lõunat kella 5 paiku ja peale seda hakkasime sõitma. Kuna mõlemad pojad tahtsid koju tulla, siis oli plaan mind bussi peale panna BH's, tegelt selle äärelinnas Contagem'is. Läksime bussipeatusesse ootama, buss tuli aga sõitis mööda, vehkis näpuga ja lasi ülli. Järgmist ei tulnud ja siis järgmise ootamise ajal ütles " sitta kah, läki". Läksime võtsime Bernardi peale pere vanaema juurest, ning alustasime sõitu. Taga 3 inimest + beebihäll. Suht hull, aga noh Brasiilia ju ... Jõudsime kohale ilusti. Teepeal juhtus palju nalja. Nt kui käisime Topo do Mundo'l, siis oli sama lugu et taga 4 inimest. Siis tekkis nali, et kes paneb pea alla kui ment tuleb. Ja kui seda katsetati sisi see oli naljakas. 
Üldiselt meeldis aastavahetus, teistsugune kuid kogu see vahetusaasta on teistsugune.

Paar uudist veel, või noh jah. Vahepeal käisin juuksuris. Natuke teistsugune kui tavaliselt. Meeldib

Igatahes, selline postitus sai. 
Lähiajal ehk tuleb midagi siis kirjutan jälle. 
Head uut,
Karl !


2 comments:

  1. HEAD UUT SULLE KA!

    ReplyDelete
  2. head uut ..... järg on kuidagi ära kadunud, et kus ja kellega siis nüüd pesitsed?? Saan aru, et oled kolinud. Kuhu ja mis juhtus?

    ReplyDelete