Friday, July 5, 2013

ELO täiendus


Just nii, paljud asjad on meenunud ja mõtlesin et kirjutan need ka üles teile, lugejad, kui ka endale ;)

Aa, tähelepanelik lugeja oli pannud tähele ka minu arvutamisvea , 86 +24 on siiski 110, mitte 100 nagu ma väitsin eelmises postituses.

Väike-Maarjasse jõudes karjuti kaugelt juba ruuporisse midagi meile, võtsime rivvi ja ootasime millal saame toad teada ja samuti tegime nimesildid enda nime ja vahetusmaaga. Ja siis anti mapid koos ajakava ja ellujäämisõpikuga, mille ma suuutsin lõpuks ära kaotada ning uus mille küsisin unustasin bussi jätta, udu.
pool seda rivi..


Esimesel päeval mängisime me meelelahutusprogrammi ajal selliseid mänge nagu :
1)sülesistumis-kaardimäng? - kõigile öeldi üks mast ja siis karjuti maste välja, see kelle mast öeldi pidi istuma endast vasakul pool oleva inimese süle ja see vaatepilt oli küllaltki naljakas.
sülesistumis-kaardimäng
2)big fat pony - parim ülevaade sellest asub siin ->

3) reaktsioonikas - jagati neljaks rühmaks, 2 rühma võistlesid omavahel, iga üks oma toolil käed seljataga ja käest kinni ning siis mängujuht flippis coin'i ja kui tuli kiri, siis pidi esimene mõlemast rühmast pigistama järgmise kätt jne kuniks jõudis lõppu välja ja siis pidi viimane pudeli haarama vabatahtliku käest.., pingeline pela oli, alguses üldse ei läinud meie grupil kuid lõpuks suutsime siiski koti pähe tõmmata teistele , hehe.

ja siis tegime veel tol õhtul päris mitu energizer'it mis olid ülikhuulid ja tõmbasid emotsiooni lakke.

Teisel päeval äratas meid Happy Tree Friends'i tunnuslugu (mitte Three , nagu eelmises postituses ;) )



Kolmandal päeval oli meile äratuseks see lugu ->




ning samuti pean ära mainima, et sööki ei oska kuskilt otsast ära kirjeldada kui palju seda oli, kuid uskuge mind , seda oli palju .. ning see pilt on kõigest kohvipausist, ning selgi korral polnud kõik kohale toodud veel..

Ning siinkohal tahan ma teile väidata oma ülikhuule vabatahtlike keda oli kohal 26 !!!!

vabatahtlikud vol1

vabatahtlikud vol2
Veelkord suured tänud teile vabatahtlikud ja teised VÕPid, te olete kõige khuulimad inimesed !!

Loodetavasti järgmine postitus tuleb perest, keda mulle siiamaani pole leitud, kahju .


Karl

4 comments:

  1. Hey!! Uhm, I don't really understand anything on your blog but I saw that you are on the same flight as the german exchange students who are going to Brazil :))) So, see ya in Frankfurt...

    ReplyDelete
  2. Ei ole siiski tähtsamaid ja vähemtähtsamaid vabatahtlikke. ;) Vaid mõned lihtsalt rääkisid oma vabatahtlikkusest sest kõigi juttude jaoks ei oleks aega jäänud.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe olgu, lihtsalt jäi selline mulje, ega ma midagi halba mõelnud sellea all ;)

      Delete