Wednesday, November 6, 2013

Kirjutan siia ka, et kavatsen teha vlogi' ehk siis video formaadis blogipostituse, kus ma vastan küsimustele mis teid huvitavad. Olgu kui idiootne tahes, küsi !!!!

Karl

13 comments:

  1. Räägi parimatest mälestustest vahetusaastal. Mis on su lemmiksöök Brasiilias? Kuidas keel arenenud on? Kas õhtul tunned ennast väga väsinult, kui pead pidevalt Portugali keelt rääkima ja peas tõlkima? Mis on parim asi Brasiilia juures? :D

    ReplyDelete
  2. räägi midagi natuke portugali keeles :)

    ReplyDelete
  3. kas oled rahul oma otsusega, et läksid vahetuaastale? kas siiamaani brasiilias oldud aeg on olnud väärt kõike seda (selle all mõtlen sõprade maha jätmist eestisse, koolis aasta vahele jätmist jne)?

    ReplyDelete
  4. Mida Eesti juures enim igatsed? Kui välja jätta ratas ja pere/sõbrad :)

    ReplyDelete
  5. Kas elu on Brasiilias nii tavaliseks muutunud, et koju (loe: Eestisse) jäänutele ei oskagi midagi rääkida:? :)))) Siiani peetud blogi lugedes tahaks teada , kas nüüd, ca 100 kriitikavaba päeva hiljem, oskad rääkida kõige tähelepanu väärivamatest erinevustest Eesti ja Brasiilia hariduses, mida õpitakse sotsioloogia ja filsoosia tundides.Missugune on eest ija Brasiilia noorte suurim erinevus ja sarnasus. Mida sa hindad kohalike noorte seas kõige enam.Kas ja mida oled teada saanud näiteks Brasiilia majanduse kohta, elatustaseme kohta , sissetulekute (keskmine palk, elektri hind) jmt, Kas oled leidnud endale sõpru, kes on sind aidanud raskes olukorras , kas oled rahul otsusega veeta 11 kuud võõral maal ja mida on see sulle tänaseks andnud, sind muutnud või mille üle kõige rohkem mõtlema pannud. ja palun natuke portugali keelt vblogis (koos tõlkega loomulikult)

    ReplyDelete
  6. Kõige Suurem SõberNovember 11, 2013 at 2:12 PM

    äkki annad ülevaate nendes lambi küsimustst, mis sulle seal on esitatud ja väike ülevaade, kuidas oled rahul vahetuse korraldanud ühinguga. Millal on suve vaheaeg ja mida sel ajal harilikult tehakse ja missugused on sinu plaanid vaheajaks

    ReplyDelete
  7. Noored, noored ja noored :) Mis mõtted sealsetel noortel on, kas õppimine populaarne ja peale kooli ikka mõeldakse ülikoolile või pigem tööle? Kas kõrgkoolid tasulised? Millega tegeletakse vabal ajal? Kas Brasiiliast väljapoole ka reisimas käiakse? Raamatuid loetakse? Ja ka pahupooltest... Lõuna-Ameerikat ikka seostatakse narkootikumidega, kas koolis või tänavatel kahtlaseid tegevusi on märgata? Kuidas noored alkoholi ja suitsetamisse suhtuvad? Kas oled kogenud ka midagi väga-väga halba? Kas on olnud pettumusi?

    ReplyDelete
  8. Palju on elektrihind?

    ReplyDelete
  9. Mis su pildiga juhtus, see mis seinapeal on?

    ReplyDelete
  10. Kuidas Brasiilia õlu maitseb kah?

    ReplyDelete
  11. Kuidas Brasiilia juuust maitseb?

    ReplyDelete